диво

Диана Шевердина
Лише зараз я розумію,
Ким ми стали за весь цей час.
І здається, на будь-які дії
Здатна я піти задля нас.

Ми світанка перша хвилина;
Ми єдина хвиля надій;
Неймовірного всесвіту сила;
Заповітних здійснення мрій!

Кожним порухом серця тремтливо
Зізнаюсь в почуттях я своїх.
Це моє надзвичайне диво,
Яке зірвано з губ твоїх.