Я та, котру ти ще не зна ш

Клавдия Дмитрив
Я та,котру  ти ще не  знаєш,
Я  та,котру  ще  не  зустрів,
Я  та,котру  ти так  чекаєш,
Для  кого  ще не підібрав ти слів.

Я  та,котру ти ще  не  бачив,
Я та,котру ти бачиш в снах,
Я та,котру  ти в снах  зазначив,
Котра живе давно в твоїх думках.

Я та,котрої  ніжний  голос
Доносить вітер подихом своїм.
Я та,в котрої коси,мов пшеничний колос,
Що обіймуть колись  руки  їх твої.

Я та,про кого твої мрії,
Я та,кого в обійми ти візьмеш,
Я та,про кого всі  надії,
З котрою шлях життєвий ти пройдеш.

22.11.2018 р.