z zapisow Henryka V, wzor I

Геннадий Тычина
miedzy nami
 wezlem
    lub kropka
nie wazne...
    wokol nas
       milosc pochewka

atrakcja
   twoje cialo ...
      ja
         nie zmeczony,
atrakcja
   twoje oczy -
                klasa!)))



між нами
  вузол
     або точка
не має значення...
     навколо нас
        любов оболонка

притягання
    твого тіла ...
      мені не набридло,
притягання
    твоїх очей -
                 клас!)))


пер. на рус.:



между нами
  узел
     или точка
не имеет значения...
     вокруг нас
        любви оболочка

притяжение
    твоего тела...
        мне не надоело,
притяжение
     твоих глаз -
                класс!)))



      18/01/18