***

Тсабук
Весiлля , подорож в майбутне, вiтають радiсно батьки, сплiтаюця серця до купи, новые життя в цей свiт внести.
Любов ,напевно без розлуки, не в змозi вправно оцiнить!
Брехать , коханним i без сутi, втрачать усе щоб знов цiнить!