Говорять Вeликi Свiту Цього Нeчуй-Лeвицький

Белякова Светлана Николаевна
А щаслива весна людини ще коротша, хоч пишніша од весни природи.

При молодих, бач, і сам трохи помолодшаєш.

Вмре багатир-збереться увесь мир, а вмре харпак-тiльки пiп та дяк.

Не я п'ю, горе п'є та мої нещадимі злидні.


Її міцна душа задавила в собі всі сльози, та не задавила свого безталанного кохання.


Панське добро - то й наше добро, бо то наша праця, а земля Божа.


Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg