Я просто в рю

Клавдия Дмитрив
Я просто вірю…вірю  я у  те,
Що промінь сонця  знов мені  засвітить.
Я вірила,що щастя ще прийде…
Щаслива  буду  я  і мої діти.

Я просто вірила,та знати не могла,
Коли це станеться…коли..хотіла знати.
Я витримать весь  біль в житті змогла,
Та  дуже важко промінь цей чекати.

Я просто вірила,що час скоро прийде,
І промінь сонця все зі мною буде.
До мене щастя ту  дорогу віднайде,
І світло щастя мені світити  буде.

Я просто вірю…вірю... ось  і все,
Що Бог мені в усьому  допоможе.
Той промінь сонця  щастя принесе.
Й забрать цей промінь вже ніхто не зможе.

09.01.2018 р.