Дозволь мен бути щасливою

Клавдия Дмитрив
Дозволь мені  бути щасливою,
Щоб щастя все падало зливою.
Дозволь мені бути коханою,
Єдиною в світі ,жаданою.

Кожна людина щастя шукає.
Шукає вона навкруги.
Де знайде його,то не знає,
Й окріпнуть її  береги.

Я теж хочу  в щасті купатися,
Поряд з тобою,щоб  буть.
Не плакать хочу, а сміятися…
Ці  мрії у серці  живуть.

Хочу щастя ділити з  тобою.
Кохання  тобі подарить.
Ти  частинкою є дорогою,
Й з тобою життя  щоб  прожить.

09.01.2018 р.