я з за плiнтуса виглядаю

Вера Деревьянко 2
я живу на самім дні
 не відомо те мені
 як ви генії поети
на верху своїм живЕте
 як там
 вистачає кислороду

ЧІ  не вражає злом природа
 може щастя більше в вас
тоді і я іду до вас
ЯКЩО Я В ГОРІ УТОПЛЮСЬ
 ТО ЗНОВ ЗА ПЛІНТУС ПОВЕРНУСЬ
ТУТ НАМ ВЕСЕЛО СВОБОДА
НЕБАЧУ ЖОДНОГО НЕРОБА
 СОНЕЧКО ТЕПЛО ДАРУЄ
ДРУЖБА НАС УСІХ ЧАРУЄ
ЛЮБИМО свою ПРИРОДУ
І ВІРШІ ВСІ ВАШІ ЛЮБИМО
І СВОЇ ДУШОЙ ГОЛУБИМО вони як дітки нам рідненьки а я як мамочка дорогенька