Мене поклич...

Вера Бондаренко-Михайлова
Якщо вночі прокинешся від страху,
Що туга виїсть очі в самоті,
Мене поклич – обсиплю хату маком,
Щоб спокій поселився у житті.

...І не ховай журбу у сиву даль туманну,
І сам себе не лай, бо є й моя вина:
Що я пригріла у душі твою оману...
Ти краще - випий келих цей сповна...