Мажорное! плюс форс-мажорное! плюс мiнорне

Зозуля Юрий Павлович
                кто не заховался...
                кто — не виноват...

за Рождеством — Крещение!
ель в канитель: ель — еле!
сам в хлам — грехам томление!
и ни души — не в теле?

Рождественские — святки!!
им счастье — без оглядки!!
на чудеса — все падки!!
играйте ж — а хоть в прятки??

кто найден — фант с велением!!!
очиститься — безмерно!!!
прекрасное — мгновением!!!
ты вечно ль, свечно ль, — верно???

                ні дня
                ні каїнам
                ні юдам
                не рідня

Небу рідне все: вода,
спокій, а й любов;
аби чисте, мов сльоза:
виплакана — й кров...

щоб за берег не земля,
вхаркана ущент;
свіжая в душі рілля:
з вічности — в момент...

Боже ж, Небо се шука!
спертись би!! спочить!!!
бо реалія яка...
Небо вверх, — й Мовчить...

Украіномовної частки (окрім епіграфа) стосовна збережена частинка пройшлих сприйнять:
Рецензия на «Все, й шлях до Пiднебесся...» (Юрий Зозуля)

Який чудовий і приємний твір! Сподобалось!

Шон Маклех Патрик   29.12.2015 01:57   •   Заявить о нарушении / Удалить
+ добавить замечания
+ добавить замечания
Рецензия на «Все, й шлях до Пiднебесся...» (Юрий Зозуля)

Гарно дуже!
Вдячна!
З теплом до Вас щиро,

Олена Ра   04.06.2013 23:11   •   Заявить о нарушении / Удалить
+ добавить замечания
+ добавить замечания
Рецензия на «Все, й шлях до Пiднебесся...» (Юрий Зозуля)

Вітання пане Юрію! Скажіть будь ласочка, а куди Ви заховали свій вірш
"Балеринка"? Хотіла його скопіювати до себе в скарбничку, а знайти не можу)))

Елена Ясковец   15.05.2013 23:43   •   Заявить о нарушении / Удалить
+ добавить замечания
Скарбничка схована у моїй душі, ну й більш матеріально - у папці на комп'ютері під назвою "Лєна -література, улюбленне"

Елена Ясковец   16.05.2013 00:25   Заявить о нарушении / Удалить
Дякую! Буду завтра шукати, а якщо не знайду, не відчіплюсь від Вас допоки не розкриєте таємницю... де заховали.
З повагою!

Елена Ясковец   16.05.2013 00:35   Заявить о нарушении / Удалить
Знайшла)знайшла)знайшла) Фуете)фуете)фуете)

Елена Ясковец   16.05.2013 17:13   Заявить о нарушении / Удалить
+ добавить замечания