Немов соколи, хлопц полягли

Клавдия Дмитрив
Немов соколи ,хлопці полягли:
Віддали душу,голови поклали.
Вони роки тримались,як могли,
А в тім бою вже ,просто ,не встояли.

Немов соколи хлопці полягли:
Накрило їх   безжальним градопадом.
Честь і гідність до останку берегли,
І не пройдуть вони вже вдома садом.

Немов соколи ,  хлопці полягли,
Не бачити їм сонця вже і неба.
Їхні дороги  в інший світ вже пролягли.
За  їхні душі нам молитись  треба.

Немов соколи, хлопці полягли,
Хоч їх чекали вдома рідні  й друзі.
Встоять пред смертю,звісно, не змогли,
І ми за ними залишились в тузі.

26.01.2018 р.