Роки несуться

Клавдия Дмитрив
Роки несуться,наче вихор,
Неначе взимку заметіль.
Щоб обминало всіх нас лихо.
Хай щастя лине звідусіль.

Роки несуть з собою втіху,
Дороги смутку не дають.
Щасливі дні,мов взимку снігу,
Лавиною нехай зійдуть.

Роки минають,не питають,
Просто несуться стрімголов.
Вони ні миті не чекають,
А й далі линуть знов і знов.

Роки несуться непомітно,
Мандрують з нами кожну мить,
Та не проходять же безслідно.
Життя вирує і не спить.

Роки несуться без упину,
І залишають вони слід.
Та кожну мить і кожну днину
Достойно просто проживіть.

26.01.2018 р.