Палiтра життя

Клавдия Дмитрив
Життя розпростерло палітру,
Палітру своїх кольорів.
Неслося воно просто вітру.
Й пташиний несло переспів.

Життя розгорнуло палітру,
З'єднало усі кольори.
Засипало все,мов в макітру,
А ти все візьми й перетри.

Життя не сховало палітру,
Палітру своїх кольорів.
Показало себе колоритно
Й кордони своїх берегів.

Палітра життя своєрідна,
І схожих їй в світі нема,
Зате вона кожному гідна,
Й така вона є недарма.

26.01.2018 р.