Понад горами високими

Ангелина Длинка
Понад горами високими
в вирій летять журавлі,
мати моя синьоокая,
світ дарувала мені,
понад горами високими
в вирій летять журавлі...
Прадідів мудрою казкою,
ніжністю вірних сердець,
білою в полі ромашкою,
сяйвом весільних колець,
мати моя ясноокая,
світ дарувала мені,
понад горами високими,
в вирій летять журавлі!
В землю родючу посіяне,
зернятко буйно росте,
біло- рожевими мріями,
яблуня знов розцвіте,
соком налитії яблучка,
діток порадують знов,
знову плекатиме діточок,
матері світла любов...
...Понад горами високими,
в вирій летять журавлі,
внуки твої ясноокії,
мрії здійсняють твої,
світла душа материнськая,
з неба їм вказує путь,
 Боже, Любове Вселенськая,
маму мою не забудь...
Хай заспівають матусенці,
Ангели пісню свою,
душу порадують квіточки,
ті, що ростуть у Раю,
ллється з душі в даль небесную,
пісня молитви свята,
Мати Пречиста, Заквітчана,
діток своїх пригорта...
...Понад горами високими,
в вирій летять журавлі,
щастя несуть в даль широкую,
всім матерям на землі...
Понад горами високими,
в вирій летять журавлі!