Доросла... доня

Зоя Войтович
Ти у мене виросла...давно...
А я знову спогади гортаю...
Снiг тодi кружляв поза вiкном...
Непомiтно дiти виростають...
Ще недавно згорточок маленький
Я ночами нiжно колисала...
...Тупотiли нiжки так дрiбненько...
...Банти в коси потiм заплiтала...
Карусель рокiв сплила рiкою...
Я дивлюсь на донечку дорослу...
В чомусь, мабуть, схожi ми з тобою...
В тебе лиш весна...а в мене осiнь...
Сльози знову наверта на очi...
Знову я у молодiсть мандрую...
...Вже i ти не досипаэш ночi...
Свою любу донечку цiлуэш...
Згорток щастя у твоiх долонях...
А у мене все перед очима...
Я i татова маленька доня...
Пеленою слiз сплива картина...