Танка - 160. Пе. pacemaker

Петр Пенчев
Много лекари
спасиха сърцето ми.
Всеки остави
по нещо много скъпо.
Имам да връщам любов...
--------------------------
*pacemaker (англ.)сърдечен
стимулатор

26.01.2018 г.
3961 Б.Алекс.
Петр Пенчев