душу ты открыть судьбе готов?

Плотникова Лена
Облакам, что проплывают мимо,
странствиям простого пилигрима,
душу ты открыть судьбе готов?
Дождику, не паханному полю,
душу, душу нежную открою
лопастям уставших ветряков.

Эту душу нежную открою
дождику, не паханному полю,
лопастям уставших ветряков.
Странствиям простого пилигрима,
облакам, что проплывают мимо,
душу ты открыть судьбе готов!

19 ноября 2017


Що навкруги?
Земля та Небо!
Так що ж для щастя душам треба?
Чому вони летять між зорі,
де їхні погляди прозорі,
сльозу зриваючи з очей,
горять над обрієм ночей...
...
Краплина часу з нами в небі...
Так що ж для щастя душам треба?

Виктор Остапенко   27.01.2018 13:06