В. Высоцкий. Слухи по России... Пер. на англ

Игорь Скрягин
Слухи по России верховодят
Rumours run the show about Russia

И со сплетней в терции поют.
And a gossip with together sing.

Ну а где-то рядом с ними ходит
Well, somewhere near them goes justice

Правда, на которую плюют.
Which upon they arrogantly spit.