***

Рахим Карим
Камтаринлигим
бошимга битган
бало бўлди.
Эмишки, камтаринлигим
боис кўп нарсадан
;олиб кетган
эмишман.
Н;отки нимагадир
эришиш учун
виждонимни бозорга
олиб чи;ишим
керак бўлса?
Мана, бугун
хал; ;андай нотў;ри
ўйлайди.