Ryul Viliya

Гриня Бородач
Ryul Viliya  frumos,
O remas pereu.
O crescut el cu rogoz,
Shi ne pare reu!!!

Iar setenii totsi mai vreu,
Azi la pescuit..
Dar boerui cu narav,
Shi-i Yncepe a fugeri!!!

Ryul Viliya a remas..
Astezi de necaz..
Erau multsi beetsi ca noi,
Ne sceldam shi pe la iaz!!!

Shi pereul tot trebueshte,
De-l mai curethit!
Dar boerul nu vorbeshte,
Cu acei flemynzi!!!