Beetsi shi fetele din Cotujinie

Гриня Бородач
Mai ynblatsi beeti la chioara,
Cu sufletul pe ghynd.
Shi mai trajetsi cyte-o bere,
Se statsi sfetuind!!!

Se auzitsi ce se petrece,
Shi la noi yn sat.
Pe la Briceni ce se mai face,
Shi care au mai devortsat!!!

Stau berbatsii mult de vorbe,
Ei tare mai iubesc...
Chynd mai trag chyte-o bacale,
Shi se mai sfedesc!!!

Iar shi fetele iubesc,
Da cu altii ele servesc!
Shi se mai duc pe la picnic,
Se le mai myngee pe la buric!!!

Cu romynii ce-s mai bogatsi,
Da pe ai noshtri yi mai lesatsi,
Shi femeea  vria iubite,
Da de altsii yndregostite!!!