Пiсенька про сестричку -песня-мальчиковая-

Поэт Закарпатья Василий Галас
* И опять гениальное.
  Рекомендую дошкольникам
  и для мальчиков
  младшего школьного возраста.


У мене є сестричка.
Я братик непростий -
це вам вона підтвердить -
я братик золотий!..
Красуня і пустунка
сестричка, вам скажу.
А я - як з другом з нею
по-братньому дружу.

Приспів:
Красуня і пустунка
сестричка, вам скажу.
А я - як з другом з нею
по-братньому дружу.

У мене  є сестричка -
у когось їх нема.
Мені щастить - удвох нам
ідилія сама!..
Така сестра грайлива -
промінчик золотий.
А я - вона підтвердить -
я щирий и простий...

Приспів:
Така сестра грайлива -
промінчик золотий.
А я - вона підтвердить -
я щирий і простий!..

Січень 2018