Ти гарна ж нка загадкова

Людмила Кравченко 4
Ти гарна жінка і загадкова,
Краса вирує в душі твоїй.
Своїм коханням ти зберігала,
Все те прекрасне, що живе в ній.

Багато часу  вже  минуло,
А  ти  як мрія  чарівна.
Сердце радіє..душа співає,
Ти як награда за життя.

Прийшла не прохана, нежданна,
І руки ніжні простягла.
Душою сильна і незламна,
На зустріч долі моїй йшла.

Уста "Кохаю!" Промовляли,
Серед незлічених думок.
А щастям очі як сіяли,
Душа тягнулась до зірок.

Її мелодія торкнулась,
Від ніжних слів:"Тебе люблю!"
І знову щастя промайнуло,
"Тебе одну" "Тебе одну"!!!