Знайомий Кiт бiля ворiт

Катерина Жебровська
Знайомий Кіт біля воріт
Муркоче казку
Про свячений Любов’ю Рід,
Про ніжність, ласку…

Пухнастий хвіст… Чарівний блиск…
Довіра… Спокій…
У поглядах і рухах – зміст
Земних уроків…

Прикриті очі… Теплота
Глибинних звуків…
Казки знайомого Кота –
Про світ без муки…

Манірно вигнута спина…
М’якенькі лапки…
Стрімкий стрибок, немов стріла…
У казці – крапки…

28.01.2018