78 дана пркоса 1999

Драгана Старчевич
Не брини дете моје
Не могу они нама ништа
Па нека нас побију све
И градове претворе у згаришта

Не брини дете моје
Због њихових авиона и мета
Они се више боје нас
Они су скотови Новог света

Не брини дете моје
Што злочинци нам мостове руше
То је само компјутерска игра
Дебилних мозгова без душе

Не брини дете моје
Што убици из ваздуха ми смо мете
Јер кад би смео да сиђе на земљу
Срце би му сишло у пете

Не брини дете моје
И овај срамни рат ће проћи
Али запамти добро заувек
Ко нас је убијао 77 ноћи


Београд, 28.1.2018.