Вiдповiдь

Иван Иванченко 2
Все бачиш,
Все знаєш

Непідвладне
Часу

Тінь минулого,
Примара майбутнього


Хто  стоїть 

Перед  тобою?


Чи  жив?


Чи  любив?



Вигнулось дзеркало
Дугою

Хвилею,
Брижами пішло
Мертвотишно
Зблиснуло червоним

Повільно
Попіл осідає

Того
Хто до нього підійшов...