Ю Л Я

Василь Хлян
Юнак, що мріяв лиш тобою
Лишився сам, на самоті
Як пусто на душі - до болю

Тебе забути він не зміг.
Иого душа може відкритись

Одній тобі. Ти - ця одна
Для нього ти єдина в світі
Нестерпний біль він подолав
Але залишився знов сам.