Кавовий подих

Эрика Маркон
Кавовий подих натхненням зітхає
Сповнює серце теплом і любов‘ю
Шепіт бадьяновий тягне до раю
Відлунням кориці лишає спокою

Лише долоні зігріті думками
Кавовий присмак тримають на дотик
Розбурхує дихання пелюстками
Троянд, що куштують твій кавовий подих