Miliard

Гриня Бородач
Doamne, of mult ai mai dat,
La tseran cei blestemat!
Da shi boii cam flemynzi,
Miliardul lau furat!!!

Totsi telharii yn parlament,
Acolo shed la post)))
Pe tseran cum de-l juchit,
Acela dacei prost!!!

Vezi golanii cum gojesc,
Aici la parlament!!!
Cum pe tseran sel amejesc,
Se fie mai urjent)))

Voi vatsi ghyndit ce sed acolo,
Ca boii din ocol!!
Da va lesat amu pe voi,
Pe totsi cu fundul gol!!!

Ai remas tu mei tserane,
Cu limba sezi pe gard!!
Ce au furat spurcatsii banii,
Si nui un miliard))))