Plugushoru

Гриня Бородач
Tactorishtii de la moldova,
Acei din Cotiujeni!!!
O arat fetei gredina,
Noua luni mai stai!!!

Trece shapte shi se vede,
Bryul foarte lung!!!
Iar berbatul chynd o vede,
S-apucat de plug!!!

Ian mai yndemnatsi mei flecei
Hei- hei!!!

Am venit noi cu uratul,
Pe la noi in sat,
Trajem plugul noi odate,
Ce syntem berbatsi!!!

Iate aicia zurgaleii,
Care au venit.
Seamene peste tot satul,
Care cum shi chynd!!!

Ian mai yndemnatsi mei flecei,
Hei- hei!!!

Astezi syntem cu uratul,
Myne vine semenatul,
Dupe ce vom semena,
Fetele vor legena!!!

Se nu fie de legenynd.
Ar trebui shi la preshit,
Voi veni cu ajutatul,
Se nu ne vorbiasca satul!!!

Ian mai yndemnatsi mei flecei,
Hei- hei!!!