Н про що

Василь Хлян
Про що писати, ні про що
Про кого пишу, ні про кого.
Всі почуття, думки пройшли,
І я залишився убогим.

Убогий я, питання не в грошах,
І не в достатку, чи моїй хатині.
Убогий я у своїх почуттях,
Я сам, один у своїй домовині.

Немає щастя, радості, кохання
Ні смутку, ні страху немає теж.
Пропали почуття всі і бажання,
Лиш пустота лишилася без меж.