Марий Олма

Эрик Эрнст Петров
МАРИЙ ОЛМА ЯЛЕМ
Алексей Петров

Куаналын кажне кечын
Ял шенгеке мый лектам.
Марий Олман т;сшым ончалын,
Адак йывыртен ошкылам.

Чон ок чыте эрташ
Ончалде мотор верлам.
А ш;м шупшеш куэрлаш
Кайык мурым колышташ.

Марий Олман сылне т;сш;
Й;лалта ожнысек чонем.
Ўмырешлан тысе п;рт;сш;
Шын*ен мыйын ш;мышкем.

    1961 ий.