св тла дощ що йдуть з незримого...

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *

світла дощі
що йдуть із незримого ока
опадаючи долі із вертикалі озер
здійматися над гамовинням кличуть прямі
                світлопади
і усмішки із райдуг і є
до безсмертя містками
тепер

що йдуть із незримого ока

1996