Прикарпаття, Стрий...

Александр Захаренко 3
Річка Стрий-Прикарпаття прикраса,
Всі струмки забира з полонин,
Через скелі свій шлях прокладає,
Щоби стати сестрою долин

В скелях рветься з обіймів,холодних,
І шумить,як на вітрі ліси,
Там форель,де глибокі затони,
Квіти там,як візитки краси

Краєвиди...такі не земнїї,
Бачу часто я їх у ві сні,
Над водою містки дерев"яні,
Естакади,високі,тісні

Там колиби стоять кольорові,
Та каплиці-святих поминать,
Сльози гір на каміння стікають
Бо не хочуть у морі сконать

Я піду до казкової річки,
Щоб від серця її привітать,
Буде це навесні-мабуть в квітні
Терен буде тоді зацвітать

Будуть трави тоді шовковисті,
Та смереки,такі молоді,
І небесна блакить відзеркалить,
На святій,Прикарпатській воді

Спогади про минулу осінь,
28.01.2018 рік