Живiть як Даль писав

Мокренко Хром Олег
Які б ви не були мої красиві
Волосся там, чи плаття дуже гарне
Чи ви на BMW, чи ви на Ниві
Чи просто від грошей ваш погляд тане

Чи морем ваша яхта хвилі ріже
Можливо  сто домівок на землі
Вчорашнє м'ясо на столі у вас, чи свіже
Насправді на важливо це мені

Людиною важливо залишитись
І душу за красою не ховати
Камінням не коштовним покришитись
А себе, як людину відкривати

Робіть тату... Малюйте на асфальті
Книжки пишіть.. Як треба, матюкайтесь
Крадіть на клумбах квіти на вокзалі
Й несіть коханим... Людям посміхайтесь

Не думайте, що ви не так живете
Не будьте ви будь-ласка, як усі
Бо так в собі ще з молоду помрете
У вічі не заглянувши красі

Де є можливо  річка дуже синя
Про ту красу я хочу донести
Про душу, що живе без павутиння
Душа, що рідко спалює мости

Й повірте, все пройде... що так погано
Залишить вас і смуток і печаль
Прокинетесь ви якось дуже рано
І ранок цей все змінить...
                писав Даль