353. Наташц

Людмила Мадзур Анатольевна
    Вірш Вітрук Валентини К.
          Наташці.
Наташка! Наташка! Яка ти маленька,
привітать з Днем народження ніхто не прийшов.
Лиш Бабця Марія І та позабула б,
коли б твій "татуньо" її не знайшов.

Приніс він коробку цукерок "Циганка",
яка стільки років нам горе несе.
Наташка! Наташка! Була б ти велика,
спитала б що "шлюсі" в її день несе.

Як станеш доросла, ти будеш щаслива,
йому ж куска хліба не буде де взять.
Буде Він у Бога прощення просити,
до нашої хати стане стежку шукать.
19.09.1987р.