Мо роки беруть мене в полон

Клавдия Дмитрив
Мої роки беруть мене в полон  .
Чи   може доля так розпорядилась     .
Хоч молода, та десь, обабіч ,скронь
Давно вже легка сивина з’явилась.

Мої роки беруть мене в капкан,
Слідом за мною нишпорять, ступають.
Життя, немов якийсь балаган,
Але роки ніяк не відступають.

Мої роки несуть мене кудись
І не дають ні миті відпочинку.
Вони шепочуть : «Лиш вперед дивись
І з долею не стань до  поєдинку…».

Мої роки несуть мене, несуть,
Вони дарують незабутні  миті.
Вони з дороги зовсім не зійдуть,
Адже вони  жагою  щастя шиті.

29.01.2018 р.