Запас оптимiзму

Рассказов Андрей
(передноворічне)

З кожним роком останнім
Більш нагально, більш слізно
Непокоїть питання —
Де узять оптимізму?

Кров тече повільніше,
Ниють хвіст та копита.
Діти скінчили виші
Та навчають, як жити.

А думки невеселі -
Де їх стільки взялося? -
Так у мозок гамселять —
Випадає волосся.

Та лишився донині
Наш запас оптимізму
Там, де спірітус віні,
Де жіноча білизна!