оце життя

Вера Деревьянко 2
з перших днів свого життя
ведуть до смерті нас путя
 навіщо довго так навчатись
 щоб не знати як общатись
 щоб мир душевний зберегти
щоб щасливо жила ти
 щоб люди більше не страждали
 біль в душі не відчували
 в радості до смерточки шагали
 хто нам люди допоможе
 ТОЧНО  я вам а ви мені тоже