Шатро небесне

Марина Степанская
Шатро - з блакитного у синьо-чорне.
Весняне небо - млосне поле орне.
Сівач з горня зерно зірчасте горне -
На щедрий, урожайний, мирний рік,

Зародливий врунистими житами,
Щасливими і довгими життями.
Сівач священнодіє і вустами
Беззвучно: "Отче наш... Хліб... Дай... Повік..."


29 01.2018