Жемчужина 67

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 67

Кто в трудах от зари до заката,
Тот от устали валится с ног.
Для трудяги работа – отрада.
А интриги – удел лежебок.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 67

Хто працює до сьомого поту,
Той на лайки не матиме сил.
Працьовитому в радість робота,
А плітки – це ледачих уділ.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА