Людино, сучасна

Руслан Церковный
Людино, сучасна!
Не будь хуліганом.
Твоя Батьківщина –
Не ворог тобі.

Не псуй свою сутність
Безликим обманом.
Лиш те, що для правди,
Цінуй у собі.

Людино, прекрасна!
Кохай свою мову.
Та мова – перлина,
Сіяє в віках…

Оспівує щастя,
Столітню діброву.
І землю родючу,
У тебе в руках.

Людино, щаслива!
Ти вельми везуча.
Живеш у просторах
Широких ланів.

Від тебе залежить
Та доля квітуча.
І світло душі
Українських вогнів.

_____________________
© R. Tserkovnyy, 2018