послання укра нським патр отам

Елена Маланчук
відкрийте очі любі українці чи ви глухі чи ви сліпі всі стали чи ви тоді осінньою   порою за гроші на майдані воювали скажіть мені чи ви наївні люди бо думали систему  цю зламати а дали нині знов вовкам голодним до нитки з вас останнє забирати .         скажіть своєму серцю ніби богу таку правдиву істину жорстоку чому рам відусіль усі  диктують для них самих лиш вигідну дорогу я не скажу вам що я чесна дуже             ябільш можливо йду з гріхом у ногу ви визнайте мої ви браття й сестри бо душі в нас давно усіх продажні і патріотів з нас чомусь не вийшло лиш корчимо гримаси дуже важно ви трохи лиш подумайте сьогодні за що ми голоси повіддавали і лиш не стали нині краще жити майбутнє ви дітей своїх продали ми порубали навпіл всю державу зробили шрам на всю свою країну і брешимо самим собі і людям що любимо ми рідну і єдину.