Готуеться моя крайина до вiйни...

Странник Въ
Готується  моя Країна до війни,
Кожний вважає – в тім нема його вини
Кітай, Корея, Україна та Донбас,
Як страшно жити в цей недобрий час

Сусід сусіда не пускає до порога,
Ножі загострює й прагне перемоги
Та й покоління, що не відало війни
Державні лозунги тримає до гори

В минулих війнах втратили мильйони,
Але не чуємо, нажаль, ми їхні стогони
Кричати хочеться – прокиньтесь люди!
Адже хто вижив у війні новій не буде!

Ось й потирає руки супостат -
У рідній хаті вже на брата йде брат!
О, горе нам – пророцтва усі вірні
Земля на межі світовий війни!


30.01.2018


Прим.Авт.
русская версия стиха здесь
http://www.stihi.ru/2018/01/29/10433