Нiч, на кiнчику

Михаил Онищенко
     Ніч,  на  кінчику.

Ніч,  на  кінчику.  Встаю.
Біля  вікна,  один  стою.
І  смужка  неба,  зажевріла,
Душа  до  неї  полетіла.
Скоро  сонечко  зійде,
Нам  новий  день,  всім  приведе.
Стою.  Чекаю.  І  не знаю,
Кого  я  нині  виглядаю.
Вже  тіні  поховались,
Може  сонечка,  злякались.
На  Душі – лагідно,  спокійно,
І  гармонійно  та  надійно…

   07:20.01.02.2018.