М й янголе

Елена Ефименко Пономаренко
Мій янголе, веди мене, веди
Та неустанно піднімаючи з колінок ,
Будь сильним і зі мною не тремти,
Ми знову разом виграємо поєдинок.
З тобою сильна я, з тобою не сама
Ти мої крила, ти моя надія,
Не залишай доколи крутиться земля,
З тобою я душею не черствію.
Тебе, мій янголе , мені надав Господь,
І кращого для себе я не мрію,
Ти, милий мій, зі мною тільки будь,
І ми завершимо усі діла земниї.
Ти, добрий мій, невпинний білокрил
На тебе погляд я постійно направляю,
Поскаржусь , що бракує мені сил,
А потім очі до землі я опускаю…
Ти вибач, що не завжди вдячна я,
Я вчусь… Проста слабка людина.
А ти все терпиш і чекаєш, схаменусь,
І пригадаю- ми з тобой єдині.

25.01.2018 г.

http://elenaefimenko.ru/miy-yangole-2/