свiтанок

Мария Парада
На небi нiжнi хмари пропливають,
Дарує сонце людям перше свiтло,
А нiч з зiрками плавно вiдступають
Та мiсяць вже на небi ледве видно.
Пташки спiвають про початок дня,
Вони вiтають новий день яскравий
I менше вже на цiй зорi вогня
Та все стихає вiтерець ласкавий.
Не чути вже, як шепотить листва,
Все бiльше iнших звукiв є довкола
Я вiдчуваю, що я ще жива
I хай зупиниться ця мить ранкова...