z zapisow Henryka V, wzor II

Геннадий Тычина
dzwiek)
     nie czasteczka))
             przeszlosci...
dzwiek)-
      rzut
           wiecznego...
wiecznego
       rozkwitu
              zycia,
gdzie 
     z przyjemnosci
                nie umieraja,
ale stworz
           jeszcze)... - 
                wierchy
                przyjemnosci)))!



звук)
      не частка))
              минулого...
звук)
      кидок
              вічного...
вічного
        розквіту
               життя,
де
 від насолоди
             не мруть,
а створюють
             ще)... -
                вершини
                насолод)))!


пер. на рус.:


звук)
    ни частица))
              прошлого...
звук)
    посыл
        вечного...
вечного
     цветения
            жизни,
где
  от наслаждения
              не мрут,
а создают
        ещё)... -
          вершины
               наслаждений)))!




      02/02/2018