солом

Наталья Родецкая
Я тебе вітаю, Соломіє,
Змиє лихо веснянА гроза,
Хай твоі розкішні, довгі вііі
Більше не зволожуе сльоза.

Крізь твоє відчинене віконце,
Промінь зазирне, потрапить в вічи,
Хай в житті твоєму сяє Сонце,
І так само, сяє на обличчі.