z zapisow Henryka V, wzor III

Геннадий Тычина
milosne)
radosci))!
- co jeszcze))
milosne meki))?!
wiec smierc
rysuje
klamliwe smutku)) ..
mowiac))
zakochac sie))
cierpisz) ....

smierc nie jest alternatywa dla zycia!
ale tylko pasozyt na ciele, nawet zycia), ale tylko nosnik znakow))) zycia))))))))))))))!

namaluj mnie)
z pamieci))) ...
choc troche
w "trzech liniach"))) -
NAMALUJ)))!




любовні)
радості))!
-які ще))
любовні муки))?!
так смерть
зображує
брехливі скуки)) ..
мовляв)) ще
злюбиться))
терпите) ....

смерть- не альтернатива життя!
а всього лише паразит на тілі навіть ні життя), а всього лише носія ознак))) життя))))))))))))))!

Намалюй мене)
по пам'яті)))...
хоч
в "трьох рисах"))) -
НАМАЛЮЙ)))!




пер. на рус.:

любовные)
радости))!
-какие ещё))
любовные муки))?!
так смерть
изображает
лживые скуки))..
мол)) ещё
слюбится))
терпите) ...

смерть- не альтернатива жизни!
а всего лишь паразит на теле даже ни жизни), а всего лишь носителя признаков))) жизни))))))))))))))!

нарисуй меня)
по памяти)))...
хоть
в "трёх чертах"))) -
НАРИСУЙ)))!




        01/02/2018